Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Amorsa epoxidica de impregnare pardoseli din beton

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Perfect ! - Nita I.


4598 lei
Brand
Amorsa Epoxidica de Impregnare Pard
Pe stoc
Da
Descriere
Grundul epoxidic de impregnare Emex (numit de asemeni si Amorsa Epoxidica), perfect compatibil atat cu vopseaua sau pardoseala epoxidica Emex, cat si cu vopseaua sau pardoseala poliuretanica Emex, este un produs bicomponent, intrebuintat pentru asigurarea unei bune compatibilitatii a suporturilor cimentice fata de vopselele sau pardoselile mentionate, dar si pentru obtinerea unei aderente optime, care extinde totodata si durabilitatea.
Cele doua componente, din care sistemul este alcatuit, sunt:
O baza epoxidica, fabricata din rasina epoxidica fara solvent, si
Intaritor poliaminic produs necesar polimerizarii sistemului, in scopul uscarii si realizarii caracteristicilor de pelicula. In pagina dedicata, se pot gasi date tehnice sau detalii de pret.
Nota: Intaritorul, livrat in ambalaje predozate, este singurul care poate asigura reticularea sistemului. Nefolosirea, folosirea inafara specificatiilor, sau inlocuirea cu alti compusi, nerecunoscuti sau nerecomandati de producator poate determina compromiterea performantelor sistemului, la amestecare sau dupa aplicare.
Aceasta amorsa epoxidica are, suplimentar rolului de compatibilizare, si scopul de a fixa suportul, si de a inchide porii, remarcandu-se prin aderenta, si prin rezistenta fata de factori agresivi, mecanici, chimici sau de mediu.
Este un produs transparent, care se poate nuanta, la cerere, doar pentru evidentierea defectelor.

Caracteristici principale:

Aderenta mare;
Stabilizeaza suportul;
Sigileaza porii suprafetei;
Impermeabilizeaza suportul;
Grad mare de penetrare;
Are durabilitate mare;
Rezistenta la socuri mecanice;
Rezistenta la socuri termice;
Rezistenta mare la agenti corozivi;
Compatibilitate cu sisteme bicomponente.

Amorsa Epoxidica Nesolventata de Impregnare Emex are o utilizare profesionala, in scopul de a crea o compatibilitate maxima la nivelul suprafetei, in vederea acoperirii cu vopsele sau pardoseli epoxidice ori poliuretanice. Acest produs ajuta la pregatirea suprafetei, atat prin sigilarea porilor din suport cat si prin fixarea de profunzime, care va stabiliza suprafata, chiar in situatia in care betonul este deteriorat, sau de calitate inferioara.
Se foloseste pentru pardoseli din beton, sapa cimentica, piatra sau orice alt material mineral, dupa efectuarea prealabila de teste. Caracteristicile amorsei vor amplifica perfomantele generale, in special proprietatile de duritate, rezistenta la socuri mecanice sau la factori agresivi ori variatii de temperatura, ale pardoselii aplicate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura