Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Intaritor rasini epoxidice fara solvent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1258 lei
Brand
Intaritor Rasini Epoxidice Fara Sol
Pe stoc
Da
Descriere
Intaritorul epoxidic Emex Seria I 30-30 este, ca si compozitie chimica, un aduct de poliamina modificata.
Se utilizeaza la sistemele epoxidice fara solvent, atat la pardoseli cat si la vopselele de pardoseala epoxidice nesolventate, pentru realizarea caracteristicilor tehnice, prin amestecarea a doi componenti:
Baza epoxidica, realizata din rasini epoxidice solvent-free si aditivi specifici. Aceasta baza contine si adaosuri specializate, cum ar fi faina de cuart sau alpha;-corindonul, cat si diversi pigmenti, sau fileri, si
Intaritorul de tip "poliaminic modificat", cu rolul de asigurare a reticularii produsului.
Nota: Intaritorul este livrat in ambalaje predozate, pentru evitarea neconcordantelor in rapoartele de amestecare. Utilizarea intaritorului este determinanta pentru realizarea parametrilor de performanta, in mod special in ceea ce priveste uscarea, duritatea si durabilitatea. Se va avea in vedere ca in absenta acestuia, polimerizarea bazei nu este posibila, iar rezultatul va fi mult sub perfomantele asteptate, parametrii tehnici nefiind indepliniti.

Utilizarea este recomandata pentru temperaturi de peste +10C.
Culoare: transparent, cu usoara (posibila) nuanta galbui sau roz.

Caracteristici principale:

Asigura reticulare optima;
Creste aderenta la beton;
Mareste gradul de luciu;
Creste rezistenta la uzura;
Creste rezistenta mecanica;
Creste rezistenta la spalare;
Creste rezistenta la zgariere;
Creste rezistenta la factori chimici;
Asigura realizarea unei duritati mari;
Consolideaza performantele de pelicula.

Intaritorul Epoxidic Emex Seria I 30-30 este folosit ca agent de polimerizare pentru produsele realizate din rasini epoxidice nesolventate, din gama Emex, ca Pardoseala sau Vopseaua Epoxidica, dar si produsele conexe.

Bineinteles, utilizarea intaritorului este in directa corepondenta cu prosusul final, caruia ii va conferi toate performantele optime, aria de utilizare fiind cea a produsului de baza. Mentionam, totusi, ca zonele de utilizare sunt preponderent cele de pardoseala din beton, mozaic, sapa, alte materiale cimentice, unde, in combinatie cu rasina, poate realiza diverse acoperiri cu aspect decorativ superior, dar si de mare rezistenta.

Se foloseste cu precadere in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, industria navala, de armament, dar si in toate zonele unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic intens, etc.), ori conditii speciale de igiena (laboratoare medicale, farmacii, servicii de alimentatie publica, etc.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura