Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Grund epoxidic de amorsare pardoseli din beton

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Recomand - Mitu F.


2053 lei
Brand
Grund Epoxidic de Amorsare Pardosel
Pe stoc
Da
Descriere
Grund epoxidic de impregnare pentru pardoseli Emex, numit generic Amorsa Epoxidica - este un produs bicomponent, de acoperire primara, destinat pregatirii suprafetelor din beton, sau alte materiale minerale, in vederea realizarii unei maxime compatibilitati intre suportul cimentic si stratul final de vopsea epoxidica sau poliuretanica.

Acest sistem este folosit cu rezultate foarte bune atat in cazul vopselelor, cat si al pardoselilor epoxidice sau poliuretanice, functie de tipul de produs utilizat si suport, si se compune din:
Baza, realizata din rasina epoxidica solventata si aditivi specifici, cu
Intaritor poliaminoamidic, pentru polimerizare, care determina atat uscarea cat si realizarea parametrilor optimi de performanta a sistemului. In pagina dedicata, puteti gasi detalii tehnice sau de pret.

Nota: In absenta intaritorului, la folosirea incorecta a acestuia, sau prin inlocuirea cu produse aparent similare, dar a caror provenienta nu este sigura, ori nerecomandate de producator, parametrii de performanta nu vor fi realizati, iar uscarea nu se va mai produce; exista riscul de compromitere totala a sistemului.
Produsul are caracteristici foarte bune de aderenta, si compatibilizare a suportului. Prezinta stabilitate in zone cu medii agresive, cu climat instabil, sau variatii mari de temperatura, dar si rezistenta la eforturi si socuri mecanice.
Amorsa epoxidica este transparenta, dar poate fi nuantata pentru vizualizarea defectelor de suprafata.

Caracteristici principale:

Impermeabilizeaza suportul;
Inchide porii suprafetei;
Fixeaza suportul;
Durabilitate indelungata;
Aderenta ridicata la suport;
Rezistenta la socuri mecanice;
Rezistenta mare la agenti corozivi;
Rezistenta la medii chimic agresive;
Rezistenta la variatii de temperatura;
Compatibilitate cu vopsele bicomponente.

Grundul Epoxidic (Amorsa Epoxidica) de Impregnare Pardoseli Emex este destinat utilizarii profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in vederea acoperirii cu vopsele epoxidice pentru pardoseli. Acest produs confera maximum de compatibilitate pentru vopselele bicomponente epoxidice dar si poliuretanice, pentru pardoseli, pentru care realizeaza un substrat excelent, prin fixarea eficienta a suprafetei-suport.
Este folosit cu rezultate remarcabile pentru pregatirea tuturor pardoselilor din beton, asigurand o protectie suplimentara fata de diversi factori agresivi, si sustinand toate caracteristicile de rezistenta si durabilitate, ale sistemului aplicat, din gama vopselelor epoxidice sau poliuretanice de pardoseala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura