Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Diluant epoxidic pentru vopsele de pardoseala

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Recomand - Gruia C.


227 lei
Brand
Diluant Epoxidic pentru Vopsele de
Pe stoc
Da
Descriere
Solvent pentru lacuri si vopsele epoxidice Emex - este un produs de mare reactivitate, realizat special pentru corectarea vascozitatii de aplicare a vopselelor si grundurilor epoxidice de pardoseala, fabricate pe baza de rasini epoxidice solventate, cu vascozitate inalta. Produsul, realizat dintr-un amestec echilibrat de agenti organici de diluare, are actiune foarte intensa, dar controlata, in cazul specific al acestui tip de rasina.
Solventul are un timp de reactie imediat, si eficacitate maxima. Actiunea foarte intensa de solventare impune, insa, folosirea prudenta, doar de personal calificat, si numai pentru produsele indicate de producator.
Are o buna compatibilitate cu rasinile epoxidice solventate, de vascozitate ridicata, pentru care va determina o reglare optima a vascozitatii, si va prezerva perfect proprietatile vopselelor, in conditiile unei corecte intrebuintari, cu precadere a luciului, care este primul afectat la o folosire neadecvata, sau in exces.

Caracteristici principale:

Reactie imediata;
Consum optim;
Randament bun;
Pastrare indelungata;
Eficienta la solventare;
Pastreaza culorile;
Nu influenteaza aspectul final;
Eficient pentru curatare instrumente;
Compatibilitate cu vopselele epoxidice;
Compatibilitate controlata cu alte rasini.

Diluantul pentru Rasini Epoxidice Solventate Emex se adreseaza vopselelor sau grundurilor, realizate pe baza de rasini epoxidice in solvent, si este utilizat, in special, pentru reglarea vascozitatii si pregatirea de aplicare.
Desi este destinat in principal pentru Vopseaua Epoxidica de Pardoseala #8220;Emex#8221;, si Grundul de Amorsare pentru Pardoseli Epoxidice Emex, se poate folosi, cu aceleasi rezultate si pentru alte produse epoxidice, cum ar fi:
Lacul Epoxidic Solventat Emex Epoxy Coat, sau
Emailul Epoxidic Bicomponent Emex si
Grundul Epoxidic Anticoroziv Emex, insa doar la indicatiile producatorului, sau dupa efectuarea de teste prealabile, intrucat parametrii produselor pot fi diferiti.
In aceleasi conditii, in care exista acordul producatorului sau au fost efectuate teste specifice, solventul poate fi utilizat si pentru alte produse, compatibile cu acest tip de diluant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura