Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Dezinfectant biocid cu clor pentru suprafete

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Multumiri - Enachescu F.


342 lei
Brand
Dezinfectant Biocid cu Clor pentru
Pe stoc
Da
Descriere
Dezinfectant Emex Advanced TR-HS Klor - este un agent superior de decontaminare si dezinfectare pentru pardoseli, obiecte din faianta sau similare, mobilier, suporturi de circulatie din beton sau de baza minerala, cum ar fi acoperirile stradale, sau suprafete de lucru, (cu exceptia unitatilor medicale), cu proprietati dezinfectante, spectru biocid foarte larg, cu actiune intensa, asigurand pastrarea pe timp mai indelungat a actiunii de protectie.

Face parte dintr-o gama de dezinfectanti foarte eficienti impotriva bacteriilor, si agentilor microbieni de orice tip, cu calitati biocide si actiune rapida la interior si la exterior, pe toate suprafetele din spatii industriale sau casnice, cu exceptia celor spitalicesti, asigurand sterilizarea, decontaminarea si dezinfectarea suprafetelor.

Datorita celor doua biocide:
#9656; clorura de didecil dimetil amoniu si
#9656; clor activ, cu concentratii la limita maxima permisa,
Produsul elimina tipurile cunoscute de microbi, bacterii, virusi sau fungi.
PRODUSUL ESTE AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII SI MINISTERUL APARARII NATIONALE

Caracteristici principale:

Dezinfecteaza agenti microbieni;
Distruge contaminantii din substraturi;
Actioneaza si in profunzime;
Inhibitor pentru bacterii;
Inhibitor pentru microorganisme;
Aplicare usoara;
Timp de uscare redus;
Actiune imediata in mediul de contact;
Produs lichid cu tenta alb - galbui;
Produsul este avizat sanitar.

Dezinfectantul Emex Advanced TR-HS Klor are o larga arie de utilizare, atat din spectrul profesional cat si din cel casnic, folosit ca dezinfectant, sterilizant si decontaminant antimicrobian pentru suprafete.

Este foarte eficient in utilizarea pentru dezinfectarea, decontaminarea si distrugerea bacteriilor sau a altor agenti microbieni de pe suprafete ca: pardoseli, piatra naturala, marmura, suporturi din beton sau de baza minerala, cum ar fi acoperirile stradale, obiecte din faianta, mobilier, sticlarie, instalatii sanitare (cu exceptia celor medicale), etc.
Fara a fi o instructiune obligatorie, in cazul acestui dezinfectant, pentru realizarea celor mai bune rezultate, este recomandata o curatare prealabila a suprafetelor cu solutii detergente. Spalarea prealabila nu influenteaza modul de actiune al dezinfectantului, care contine substante biocide (clor activ si clorura de didecil dimetil amoniu).
Aplicarea se face prin pulverizare, ori, doar pentru suprafete de interior, prin stergere cu mop sau laveta.
Se foloseste ca atare, nediluat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura