Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Amorsa de perete economica acrilica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1004 lei
Brand
Amorsa de Perete Economica Acrilica
Pe stoc
Da
Descriere
Amorsa economica pentru zugraveli Neomatt Eco se prezinta ca emulsie lichida, de rasini acrilice si aditivi particularizati, in apa, avand ca destinatie principala pregatirea suprafetelor de baza minerale, si compatibilizarea acestora, in vederea acoperirii cu vopselele emulsionate emulsionate lavabile, acrilice sau vinilice.
Se foloseste, in general, numai pentru zugravelile de interior, pentru care asigura toate conditiile de vopsire, de compatibilizare si de reducere a consumului. Are buna putere de penetrare, capacitate de fixare a suportului, si buna aderenta. Are un comportament forte bun fata de toate vopselele lavabile, atat acrilice, cat si vinilice.
Nu este un produs antimicrobian, motiv pentru care, in cazul in care este necesar un scut superior fata de fungi sau mucegaiuri, sau alti factori microbieni, se vor folosi produse Emex destinate protectiei antimucegai.
Aceasta amorsa acrilica, dupa uscare, este de culoare alba.

Caracteristici principale:

Aplicare usoara;
Aderenta buna;
Fixeaza suportul;
Putere de acoperire a porilor;
Timp scurt de uscare;
Capacitate de intindere;
Reduce consumul de vopsea;
Putere de umplere a porilor;
Reduce absorbabilitatea;
Permeabila la vapori si impermeabila la apa.

Amorsa de Perete Economica Neomatt Eco este folosita la pregatirea suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile.
Realizeaza o buna umplere a porilor si fixare a suportului, dar prezinta o rezistenta usor redusa la agresiuni diverse, mecanice, chimice sau de mediu. Va fi folosita doar la interior, unde poate asigura performante optime.
Se foloseste ca strat primar, pentru pregatirea de zugravire a urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala:
Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Se mai poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
Pentru o buna protectie, preventiva sau curativa, fata de factori microbieni, fungi sau mucegaiuri, se recomanda utilizarea Sanitizantului Emex Forte, care asigura o protectie excelenta fata de orice agresiune microbiana.
O pregatire optima, si de finete, poate fi realizata prin folosirea Grundului de Egalizare si Umplere Pori Emex.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura