Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Pardoseala poliuretanica autonivelanta bicomponenta

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Autonivelanta de calitate - Xenia D.


16612 lei
Brand
Pardoseala Poliuretanica Autonivela
Pe stoc
Da
Descriere
Pardoseala poliuretanica autonivelanta Emex este un sistem profesional, de noua generatie, caracterizat prin performante speciale de pelicula, mult superioare altor sisteme, insa, avand un grad ridicat de sensibilitate, va fi aplicat doar de personal specializat. Este realizat din doi componenti, care vor reactiona in momentul amestecarii:
Baza poliuretanica, fabricata pe baza de polioli acrilici, pigmenti si aditivi specifici, si
Intaritorul, de tip poliizocianat alifatic, pentru asigurarea polimerizarii sistemului, care se livreaza in ambalaje separate, predozate. Detalii tehnice si de pret puteti gasi in pagina dedicata.

Nota: Pentru polimerizarea produsului, si realizarea performantelor optime, este imperativ sa se foloseasca intaritorul recomandat de producator. Utilizarea necorespunzatoare, sau inlocuirea intaritorului cu alte produse, nerecomandate, chiar similare, poate duce la compromiterea totala a sistemului.
Aceasta pardoseala poliuretanica, ce poate fi realizata la diverse grade de duritate, se caracterizeaza printr-o aderenta exceptionala la suport, rezistenta deosebita in medii puternic agresive chimic, acide sau alcaline, la variatii mari de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, stabilitate a culorii, etc.
Durata de viata este de minim 10 ani, cu conditia unei intretineri corecte.
Poate fi nuantata intr-un numar mare de culori RAL.

Caracteristici principale:

Produs agrementat sanitar;
Aderenta excelenta la beton;
Grad de luciu superior;
Duritate excelenta;
Durabilitate mare;
Etalare si aspect superioare;
Rezistenta mare la abraziune;
Rezistenta excelenta la uzura;
Rezistenta mare la agenti corozivi;
Rezistenta mare la hidrocarburi.

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta Bicomponenta Emex este destinata doar utilizarii profesionale, si are ca scop atat protejarea pardoselilor din beton, cat si asigurarea unui aspect estetic superior al acestora. Proprietatile acestei pardoseli, cum ar fi luciul superior si de durata, caracteristicile de rezistenta, dar si celelalte proprietati generale, sunt net superioare oricarui sistem conventional de acoperire pentru beton.
Rezultatele excelente o fac potrivita pentru aplicarea pe orice pardoseala ce necesita un aspect decorativ superior, dar si o protectie intensa la factori agresivi, cum ar fi uzura sau expunerea la medii agresive chimic.
Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta Emex este agrementata sanitar si este indicata pentru zonele ce necesita o igiena speciala, ca in cazul industriei farmaceutice sau de prelucrare si desfacere a alimentelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura