Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Vopsea epoxidica pentru pardoseala din beton

5 stars: 5.00 din 2 pareri
  • Recomand - Proprietar P.


2351 lei
Brand
Vopsea Epoxidica pentru Pardoseala
Pe stoc
Da
Descriere
Vopsea epoxidica de pardoseala Emex - sistem bicomponent, cu performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare, profesional, destinat doar aplicarii specializate. Acest tip de vopsea pentru beton are in compozitie faina de cuart, alpha-corindon si alte materiale dure, care permit realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta, duritate si durabilitate ridicati, foarte necesari acestui tip de aplicatie.
Produsul este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseala:
Baza epoxidica - fabricata din rasini epoxidice nesolventate, pigmenti, aditivi specifici si fileri de duritate, si
Intaritor poliaminic, cu rol determinant in polimerizarea vopselei. Specificatiile tehnice, si pretul, se pot gasi in pagina dedicata. Este livrat separat, in ambalaje predozate.
Pentru aplicatii ce nu necesita rezistente deosebite, si nu sunt expuse la solicitari mecanice foarte mari, pot fi utilizate si rasini epoxidice in solvent. Acestea se fabrica la comanda si folosesc intaritor solventat.
Nota: Este imperativa folosirea intaritorului adecvat. In absenta acestuia reticularea si, implicit, caracteristicile de performanta ale produsului, nu pot fi realizate. Desigur, si folosirea incorecta, sau inlocuirea intaritorului, cu produse similare, vor determina functionarea necorespunzatoare, sau chiar compromiterea sistemului.
Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.
Vopseaua epoxidica pentru pardoseli poate fi colorata industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Produs agrementat sanitar;
Duritate mare;
Aderenta superioara;
Aspect estetic superior;
Putere mare de acoperire;
Rezistenta mare la abraziune;
Rezistenta excelenta la uzura;
Rezistenta mare la agenti corozivi;
Rezistenta la variatii de temperatura;
Rezistenta mare la hidrocarburi.

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli din Beton Emex - destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii si a unor caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata si un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice se folosesc pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc., prioritar in conditii de interior, dar se pot utiliza si la exterior, in cazuri determinate si cu o pregatire speciala a produsului, suportului si aplicarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura