Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 15 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Lac poliuretanic pentru mobila si mobilier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3252 lei
Brand
Lac Poliuretanic pentru Mobila si M
Pe stoc
Da
Descriere
Lac Poliuretanic pentru Mobila Emex - este un sistem bicomponent, de generatie noua, pe baza de polioli acrilici (rasini poliuretanice) si aditivi specifici, cu aplicabilitate si proprietati profesionale, destinat cu precadere suprafetelor sau elementelor din lemn. Produsul se face remarcat prin caracteristicile avansate de pelicula dintre care mentionam: luciul superior si persistent, rezistenta superioara, duritatea ridicata, rezistenta la lumina si UV, durabilitatea indelungata si prezentarea profesionala a peliculei.

Acest lac poliuretanic are avantajul de a se putea realiza si in varianta mata.

Modul de functionare al sistemului este prin combinarea a doi compusi:

Baza poliuretanica, fabricata din rasini acrilo-poliolice, aditivi si solventi, si Izocianat alifatic, cu rolul de intaritor. Puteti gasi detali despre pret si ambalare in pagina dedicata.

Nota: Utilizarea intaritorului este absolut obligatorie, intrucat lacul poliuretanic nu poate reticula decat in prezenta acestuia. Izocianatul se livreaza predozat, in ambalaje separate. Nefolosirea intaritorului recomandat, folosirea necorespunzatoare, sau inlocuirea acestuia cu alte produse, chiar similare, poate duce la compromiterea sistemului.
Pelicula rezultata are o foarte mare rezistenta la factori de patare ca: cerneala, cafea, pete de fructe, etc., putand fi curatata cu usurinta. Dincolo de rezistenta mare la patare, pelicula manifesta performante generale superioare, remarcandu-se prin: rezistente superioare la uzura si la UV, buna etalare, luciu superior si o foarte buna claritate.
Culoare: produsul este transparent, dar poate fi nuantat (doar industrial), cu pigmenti semitransparenti, in diverse tente de culoare, care permit, totusi, pastrarea aspectului initial al betonului.
Se va utiliza doar la temperaturi de peste +10 C.

Caracteristici principale:

Aderenta mare la suport;
Rezistenta la ingalbenire;
Aspect transparent;
Claritate perfecta;
Luciu superior;
Posibilitati de fabricare in varianta mata;
Duritate buna;
Rezistenta buna la uzura;
Durabilitate;
Rezistenta la intemperii si UV;
Rezistenta mare la patare.

Lac Poliuretanic pentru Mobila Emex - produs destinat utilizarii in vederea finisarii moderne, a suprafetelor din lemn, interioare sau exterioare, in special a pieselor mobilier, situate atat la interior, cat si la exterior.
Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie si decorare pentru mobila fabricata atat industrial cat si artizanal, din lemn, de interior sau de gradina, unde se cere un aspect performant, cu luciu superior si rezistente deosebite la factori agresivi sau de patare (cafea, pete de fructe, cerneala s.a.), intemperii sau UV, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura