Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 15 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Vopsea epoxidica monocomponenta metal si tabla zincata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3025 lei
Brand
Vopsea Epoxidica Monocomponenta Met
Pe stoc
Da
Descriere
Vopsea Monocomponenta Epoxi-Ester Emex Esine - un email profesional, pe baza de rasini alchidice modificate cu grupari epoxidice in esteri, pigmenti, aditivi speciali si solventi organici. Produsul nu necesita nici un intaritor, si este utilizat in principal la aplicarea pe suprafete din metal, feroase sau neferoase (aluminiu si suporturi tratate chimic). Una dintre aplicatiile cele mai apreciate este aceea de vopsea pentru tabla zincata de acoperis.

Este cunoscut faptul ca tabla galvanizata este foarte dificil de protejat pe timp indelungat, datorita aderentei limitate a vopselelor clasice. Emailul epoxy-ester are aderenta mare, fapt ce il recomanda pentru suporturile tratate chimic, dar si pentru cele din aluminiu. Inainte de vopsire este necesara aplicarea prealabila a unui grund anticoroziv compatibil, recomandat de producator.

Datorita confuziilor care pot aparea, precizam ca:

Acest produs nu este epoxidic bicomponent, iar proprietatile, desi superioare, nu sunt identice.
Aceasta vopsea monocomponenta epoxi-ester, in cazul folosirii pe suporturi metalice, feroase sau neferoase, dupa tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o aderenta avansata, rezistenta la factori agresivi chimici si de mediu, buna etalare si luciu persistent, dar si durabilitate indelungata, chiar si la expunere ridicata.
Emailul epoxi-ester poate fi colorat, doar industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Aderenta la suprafete zincate;
Aderenta la aluminiu;
Aplicare facila;
Rezistenta la 200;C, socuri termice;
Pelicula de mare duritate;
Rezistenta la coroziune alcalina;
Rezistenta buna la uzura;
Rezistenta la intemperii si UV;
Rezistenta buna la ceata salina;
Etalare excelenta.

Vopsea Epoxidica Epoxi-Ester Emex Esine pentru metal, aluminiu, tabla zincata noua sau veche - desi se regaseste printre produsele profesionale, are un mod simplu de aplicare, chiar si in sfera DIY, avand rezultate superioare atat in zona industriala cat si in cea rezidentiala. Avand in vedere capacitatea avansata de protectie, este recomandata si pe suporturi situate la exterior, cum ar fi tabla zincata de acoperis.

Dincolo de aderenta mare la suport, produsul se remarca si prin rezistenta la medii climatice diverse (TA, TH, N, M conform STAS 6535-1983), ori expunere la temperaturi de pana la 200;C, buna etalare si luciu persistent.

Cu conditia ca toate operatiunile de pregatire a suprafetei sa fie perfect executate, vopseaua monocomponenta epoxy-ester are performante avansate pe toate suporturile metalice, dintre care enumeram:

aluminiu, tabla galvanizata, alte suporturi metalice, fie ca atare, fie tratate chimic;
opera moarta, structuri si punti superioare de exterior sau de interior, instalatii din compartimentul masinilor, motoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura