Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 15 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Grund anticoroziv poliesteric bicomponent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2607 lei
Brand
Grund Anticoroziv Poliesteric Bicom
Pe stoc
Da
Descriere
Grund Poliesteric Antirugina Emex - este un sistem de generatie noua, de inalta calitate, pentru industrie, cu utilizare exclusiv profesionala, impotriva aparitiei ruginii de suprafata sau de profunzime, folosit pentru protejarea suporturilor metalice, atat feroase cat si neferoase, exploatate in zone expuse la actiunea unor factori chimici sau de mediu, ce pot declansa in mod sever fenomenul de coroziune, factor de deteriorare grava a suportului.

Dispune de o formulare in care se regasesc atat inhibitori activi de coroziune, cat si agenti anticorozivi, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, ce nu influenteaza sub nici o forma mediul, in mod direct sau indirect.

Este un sistem bicomponent, alcatuit din:

Baza, realizata din rasina poliesterica saturata, aditivi, pigmenti, extenderi si agenti inhibitori de coroziune, si
Intaritor poliizocianat ca agent de reticulare. Actioneaza foarte eficient dar are rol determinant si in realizarea parametrilor de performanta. Este ambalat separat, iar informatii detaliate se pot gasi in pagina dedicata.
Nota: Intaritorul este absolut necesar pentru realizarea unui amestec functional. Nu este permisa eliminarea, inlocuirea sau alterarea sub orice forma a acestuia, existand riscul degradarii iremediabile a produsului.

Grundul poliesteric prezinta o rezistenta remarcabila la actiunea factorilor de coroziune, a hidrocarburilor sau a altor compusi chimici agresivi, a apei, umiditatii excesive si factorilor de mediu, sau a variatiilor de temperatura.

Culorile sunt cele standard: rosu, gri sau galben.

Caracteristici principale:

Putere mare de acoperire;
Capacitate de protectie;
Duritate mare;
Durabilitate extinsa;
Aderenta excelenta;
Inhiba aparitia ruginii noi;
Rezistenta mare la coroziune;
Rezistenta la factori de mediu;
Rezistenta buna la imbatranire;
Rezistenta la agenti chimici agresivi;

Grund Bicomponent Poliesteric Anticoroziv Emex - destinat unei utilizari profesionale, in sectorul industrial, atat in vederea asigurarii unui strat primar, anticoroziv poliesteric, destinat protectiei active impotriva ruginii a suporturilor metalice feroase sau neferoase, exploatate in medii chimic agresive, ca: intemperii, medii acide sau alcaline, umiditate excesiva, sau alti factori corozivi, cat si pentru pregatirea suprafetelor de vopsire cu vopsele sau emailuri poliesterice, indiferent de tipul suprafetei, modul de exploatare sau gradul de expunere.

Are, ca prima utilizare, aplicarea pe suporturi metalice noi, dar fara ca aceasta sa fie o cerinta obligatorie. Suporturile vechi pot fi, de asemeni, protejate cu acest grund poliesteric, dupa o pregatire mai atenta a suprafetei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura