Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 15 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Grund anticoroziv termorezistent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4505 lei
Brand
Grund Anticoroziv Termorezistent
Pe stoc
Da
Descriere
Grund Termorezistent Siliconic Emex HTP - este un alt produs de utilizare strict profesionala, nu datorita dificultatii de aplicare, cat datorita necesitatii respectarii stricte a intructiunilor de aplicare. Este monocomponent si, desi uscarea superficiala are loc prin reticulare oxidativa la aer, uscarea in profunzime si indeplinirea parametrior de rezistenta vor avea loc numai sub actiunea temperaturilor ridicate, de minim 230 C. Aplicarea sa este optionala.

Este fabricat pe baza de rasini siliconice, aditivi specifici, si pigmenti cu rezistenta la temperaturi inalte. Este singurul grund anticoroziv care isi poate pastra toate caracterisiticile superioare, la temperaturi de pana la 400 C.

Dupa aplicare pe elemente metalice, grundul termorezistent se va usca in maxim 2 ore, datorita actiunii temperaturii de minim 230 C necesara uscarii, atingand astfel parametrii doriti de aderenta si de rezistenta.

Culoarea produsa este negru, dar la cerere poate fi realizat si argintiu. Alte culori, la acest moment nu se pot realiza, din cauza rezistentei scazute la temperatura a altor pigmenti.

Caracteristici principale:

Aderenta mare la suporturi metalice;
Protectie ridicata la factori de coroziune;
Etalare buna;
Aplicare usoara;
Aspect mat;
Putere de acoperire foarte buna;
Durabilitate mare;
Duritate optima;
Uscare la temperatura;
Rezistenta la temperaturi de 400 C.

Cerintele privind respectarea conditiilor de aplicare, obliga la o intrebuintare supusa unei rigori, a acestui Grund Anticoroziv Termorezistent Emex HTP, sub o supraveghere stricta, si aplicare asigurata de personal specializat, cu experienta. Performantele maxime produsului, pentru elemente metalice, de otel sau fonta, expuse continuu sau temporar la temperaturi ridicate, de pana la 400;C, sunt realizate doar dupa uscarea la o temperatura de circa 230;C, si nu pot fi optim atinse, decat prin respectarea instructiunilor de aplicare, majoritatea prevazute in Fisa Tehnica.

Suporturile, pentru care produsul este in mod special recomandat, sunt suprafetele de otel si fonta, expuse la temperaturi ridicate ca: reactoare, cuptoare industriale, etuve, sobe si calorifere de fonta, tevi de esapament ori alte elemente de evacuare a gazelor, utilaje industriale, pompe, conducte, cuptoare, furnale, s.a.

Pentru o aplicare corecta, este necesara sablarea pana la luciu metalic, recunoscuta ca fiind cel mai eficient procedeu de curatare, ce prezinta si avantajul ca va mari si aderenta la suport, prin crearea de puncte de ancora.

In cazul in care aceasta nu este posibila, se va face pregatirea suprafetei prin curatare si asperizare cu perii rotative mecanice si, mai ales, degresare. Se va avea in vedere indepartarea oricaror urme de grasimi, murdarie, sau alti contaminanti ce ar putea impieta major asupra rezultatelor finale, urmand uscarea perfecta a suportului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura