Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 15 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Vopsea epoxidica emulsionata pentru pardoseala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4136 lei
Brand
Vopsea Epoxidica Emulsionata pentru
Pe stoc
Da
Descriere
Vopsea Epoxidica Emulsionata de Pardoseala Emex Deck - produs bicomponent, profesional, fabricat din rasina epoxidica solubila in apa, pigmenti, si aditivi specifici, cu adaos de fileri duri (alpha;-corindon, faina de cuart, etc.), special conceputa pentru acoperirea suprafetelor din beton, sape, mozaic sau alte materiale minerale.

Are performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare si, desi nu prezinta dificultati mari la aplicare, datorita formularii bicomponente, este destinata doar aplicarii de catre personal specializat.

Un avantaj remarcabil, al acestei vopsele epoxidice, este absenta mirosului specific vopselelor epoxidice solventate. Astfel, in zonele de interior, carora le este dedicata, utilizarea acesteia este de departe cea mai agreabila, si mai usor de tolerat, in conditiile in care putem spune ca nu se elimina mirosuri.

Sistemul epoxidic emulsionat este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseala:

Componenta A: Aduct epoxy-poliaminic alifatic, cu adaos de material solid: faina de cuart si alpha;-corindon, si

Componenta B: Dispersie apoasa de rasina epoxidica cu vascozitate medie.

Nota: Utilizarea celor doua componente, in cantitatile predefinite, stabilite de producator, este obligatorie. Fara acestea, sistemul epoxidic solubil in apa nu poate polimeriza, si nu va realiza uscarea si nici duritatea scontata. Componentele sunt predozate, in cantitatile optime necesare, si vor fi utilizate ca atare.

Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.

Vopseaua epoxidica pe baza de apa pentru pardoseli poate fi colorata industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Agrementare sanitara;

Aplicare usoara;

Aderenta foarte buna la suport;

Rezistenta mecanica deosebita;

Putere de acoperire foarte buna;

Duritate mare;

Durabilitate indelungata;

Stabilitate mare la factori agresivi industriali;

Aspect decorativ satinat;

La cerere se poate realiza si antiderapanta;

Se poate spala cu apa si solutii de detergenti;

Rezistenta mare la coroziune;

Ecologica, nu degaja compusi organici volatili.

Vopsea Epoxidica pe Baza de Apa pentru Pardoseli Emex Deck - destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii cu caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura