Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 17 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Grund alchidic Binale Emex - Ocru - bidon 6 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1367 lei Lei
Brand
Grund Alchidic Binale “Emex” -
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Grund pentru Lemn si Binale Emex - un produs monocomponent, standard, pe baza de rasina alchidica grasa, solventi organici, pigmenti, aditivi specifici si fileri. Este folosit ca strat primar in vederea protejarii suprafetelor din lemn, expuse sau nu intemperiilor, atat la interior cat si la exterior, si compatibilizarea suportului cu stratul final. Are o buna aderenta, rezistenta, dar si o actiune preventiva, de inhibare, impotriva microorganismelor.

Nu contine biocizi, dar asigura o protectie generala superioara.

Dincolo de protectia primara a suprafetei, produsul formeaza o pelicula intermediara ce mareste aderenta vopselei sau emailului final, prelungind semnificativ durata de viata a sistemului aplicat.

Poate fi colorat in nuantele caracteristice: ocru si rosu.

Caracteristici principale:

Aderenta ridicata la suport;
Putere mare de acoperire;
Aplicare usoara;
Etalare foarte buna;
Rezistenta la imbatranire;
Aspect mat;
Rezistenta buna la intemperii;
Putere mare de umplere a porilor;
Randament ridicat;
Durabilitate;
Nu contine biocizi;
Culori specifice.

Grund Alchidic pentru Binale Emex - produs destinat utilizarii atat industriale, cat si casnice, in vederea protectiei suprafetelor din lemn, interioare sau exterioare, pentru asigurarea unei exploatari de cat mai lunga durata a suporturilor astfel protejate impotriva factorilor agresivi. Continutul COV fiind redus, permite si aplicarea DIY.

Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia primara a suprafetelor noi sau vechi din lemn, in general, inaintea vopsiri acestora. Suporturile care au fost si anterior protejate, vor trebui curatate de orice alte acoperiri.

Se foloseste ca strat primar in sisteme de protectie pentru dulgherii sau articole artizanale din lemn, de interior sau de gradina, ca: lambriuri, case din lemn, usi, tocuri de usi si ferestre, garduri, cabane, obiecte de mobiler ca mese, scaune sau alte produse de interior sau de gradina. Suprafetele vor fi corect pregatite pentru aplicare.

Suprafetele acoperite cu acest tip de grund pentru lemn pot fi vopsite ulterior cu oricare dintre emailurile sau vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase ori modificate, ca:

Email Alchidic Premium Emex Gold,
Email Extracolor Emex,
Vopsea Satinata Emcolor, si altele compatibile.
Vopsea Alchido-Uretanizata Emex Coder, si altele compatibile.
sau pot fi doar lacuite, pastrandu-se culoarea de baza a grundu... [mai multe detalii pe site]
Trimite mesaj
Din Gura in Gura