Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 17 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Convertor de rugina Emex Oxifer€ť - bidon 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1118 lei Lei
Brand
Convertor de Rugina “Emex Oxiferâ
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sistemul Convertor de Rugina Emex Oxiferr este un produs anticoroziv, aplicabil direct pe suprafata ruginita de metal, realizat in scopul facilitarii aplicarii de emailuri sau vopsele pe suprafete ruginite, fara o curatare prealabila a acestora. Este realizat pe baza de rasini sintetice, agenti de chelare (substante specializate care asigura legarea ionilor si moleculelor de ioni metalici), cu adaos de materiale anticorozive, inhibitori de coroziune si aditivi.

Astfel, aceasta solutie antirugina transforma stratul corodat intr-un complex chelat stabil, insolubil si aderent ce, practic, va crea o suprafata perfecta pentru vopsirea direct peste rugina, fara a mai necesita sablarea, decaparea, fosfatarea, sau curatarea mecanica a suportului, in cadrul pregatirii suportului.

Pelicula formata, va fi de culoare neagra.

Specificatii ambalare: Ambalaj 0,75 L = 1 Kg; Ambalaj 2,5 L = 3 Kg

Nota importanta: Limitele de temperatura intre care Convertorul de Rugina Emex Oxifer se poate pastra sau transporta, sunt intre 4 si 30;C. Inafara acestui interval, produsul poate fi afectat prin modificari ale caracteristicilor, gelifiere, sau pierderea proprietatilor, partial sau in totalitate.

Caracteristici principale:

Neutralizare rugina;
Nu necesita pregatire;
Aderenta excelenta;
Rezistenta la apa;
Timp de uscare redus;
Putere mare de chelare;
Rezistenta la medii agresive;
Rezistenta la factori de mediu;
Opreste evolutia coroziunii;
Inhibitor rugina rapida;

Sistemul Convertor de Rugina Emex Oxifer reprezinta o solutie de neutralizare rugina, destinata utilizarii profesionale, pentru suprafetele de metal ruginite, unde se doreste aplicarea unor produse decorative ca emailuri sau vopsele, direct peste stratul corodat, in special in zonele unde procedee avansate de curatare, cum ar fi sablarea, decaparea sau fosfatarea, nu pot fi aplicate, sau nu au eficienta scontata.

Este utilizat, cu aceleasi bune rezultate, pe suprafete metalice situate atat la interior cat si la exterior, conditiile de aplicare fiind identice, produsul putand fi asimilat ca vopsea antirugina.

Utilizarea produsului nu are nici un fel de limitari legate de suport, orice urma de rugina fiind instantaneu transformata in suport de vopsire stabil, fara nici o pregatire speciala, dincolo de degresare si eliminarea exfolierilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura