Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 17 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Diluant clorcauciuc Emex - bidon 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

333 lei Lei
Brand
Diluant Clorcauciuc “Emex” - Bi
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc Emex - un produs de utilizare profesionala, realizat prin combinarea mai multor solventi organici specifici, in proportii bine stabilite, ce permit atingerea celei mai mari eficiente. Este utilizat la reglarea vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor pe baza de cauciuc clorurat, dar si a altor vopsele pe baza de alte tipuri de rasini sintetice, la recomandarea producatorului.

Este un solvent realizat din diluanti cu actiune puternica, cu timp rapid de reactie, ce nu va fi folosit decat pentru aplicatiile precizate de producator, si la recomandarea acestuia.

Are eficienta mare la diluare si prezerva toate proprietatile de pelicula ale produselor pentru care este utilizat, proprietati ce pot fi afectate negativ la folosirea de diluanti nerecomandati sau cu alte destinatii de utilizare.

Caracteristici principale:

Reactie rapida;
Consum echilibrat;
Randament bun;
Timp indelungat de pastrare;
Eficient la diluare;
Pastreaza proprietatile initiale;
Prezerva culoarea vopselelor;
Eficient la curatare;
Compatibilitate perfecta cu rasini clorcauciuc;
Compatibilitate controlata cu alte rasini.

Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc Emex este recomandat pentru solventarea si reglarea vascozitatii tuturor produselor realizate pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, in vederea pregatirii prealabile pentru aplicare.

Ca si produse de destinatie, mentionam:

Vopsea Clorcauciuc pentru Metal si Piscine Emex,
Grund Anticoroziv Clorcauciuc Emex,
Grund de Amorsare Clorcauciuc Emex,
Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex
.
Acest tip de solvent se foloseste cu succes si la alte tipuri de vopsele, realizate din rasini acrilice sau acrilice modificate, la recomandarea producatorului, sau cu teste prealabile de compatibilitate.

Solventul Clorcauciuc pentru Vopsele Emex este utilizat si pentru spalarea instrumentelor de aplicare, cum ar fi pistoale de pulverizare cu aer sau airless, dar si pentru indepartarea petelor rezultate din stropirea accidentala.

Se vor efectua incercari succesive, pentru stabilirea dozarii optime din acest interval, mai ales in cazul folosirii de duze speciale. Performantele finale ale produsului vor fi influentate in mod negativ in cazul unei diluari in exces a acestuia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura