Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 17 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Diluant epoxidic Emex - bidon 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

372 lei Lei
Brand
Diluant Epoxidic “Emex” - Bid.
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Diluant pentru Vopsele Epoxidice Emex - un produs profesional, special conceput pentru a asigura reglarea optima a vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor fabricate pe baza de rasini epoxidice solventate. Este un amestec controlat de solventi organici cu actiune sinergica, foarte eficient pentru solventarea produselor epoxidice, dar si a produselor fabricate din alte rasini, la recomandarea producatorului.

Acest diluant are reactie imediata, de mare eficienta; va trebui folosit numai la aplicatii industriale, recomandate de producator, sub un control atent. Nu este indicat pentru folosire domestica (DIY), neasistata.

Determina o solventare corecta si usurarea aplicarii. Asigura pastrarea caracteristicilor de pelicula ale produselor, mai ales a luciului, care poate fi afectat in cazul folosirii de diluant improprii, sau cu alte destinatii de utilizare.

Caracteristici principale:

Reactie rapida;
Consum echilibrat;
Randament bun;
Timp indelungat de pastrare;
Eficienta la solventare;
Pastreaza calitatea initiala;
Nu afecteaza culorile;
Eficient pentru curatare unelte;
Compatibilitate cu vopselele epoxidice;
Compatibilitate controlata cu alte rasini.

Diluantul pentru Vopsele Epoxidice Emex este utilizat ca solvent dedicat, cu aplicabilitate doar in domeniul industrial, in vederea reglarii vascozitatii acestora si pregatirii prealabile pentru aplicare pentru toate tipurile de lacuri, vopsele, emailuri sau grunduri fabricate pe baza de rasina epoxidica in solutie.

Enumeram dintre acestea:

Email Epoxidic Bicomponent Emex,
Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli Emex,
Grund Epoxidic Anticoroziv Emex,
Grund de Amorsare Epoxidic Emex.

Cu efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, dar numai cu acordul ori recomandarea producatorului, acest solvent poate fi utilizat si pentru solventarea unor vopsele fabricate din alte rasini.

Solventul pentru Vopsele Epoxidice Emex se va utiliza si pentru curatarea petelor rezultate din stropirea accidentala, sau a instrumentelor de lucru, chiar de finete, ca pistol de pulverizare cu aer, sau instalatii airless.

Pentru stabilirea raportului optim de dilutie, se vor efectua teste succesive, pana la obtinerea gradului dorit de intindere si acoperire. O diluare excesiva va influenta in mod nedorit caracteristicile finale ale peliculei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura