Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Culoare in caminul tau

Membru Bizoo de 17 ani.
4.68
4 stars: Foarte bun
19 pareri

Diluant poliuretanic Emex- bidon 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

422 lei Lei
Brand
Diluant Poliuretanic “Emex” - B
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Diluant Vopsele Poliuretanice Emex - un produs special, cu adresabilitate restransa si de utilizare strict profesionala, intrebuintat doar industrial, pentru asigurarea unei corecte reglari a vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, emailurilor si grundurilor pe baza de rasini acrilo-poliolice (poliuretanice) solventate, realizat ca amestec ponderat de solventi organici, ce actioneaza sinergic pentru solventarea produselor mentionate.

Prezinta un efect intens de diluare, care se manifesta imediat. Nu este permisa folosirea acestuia in alte scopuri decat cele industriale, recomandate de producator, sau in zona DIY.

Acest solvent asigura o solventare corespunzatoare, faciliteaza intinderea si, mai ales, pastreaza in totalitate proprietatile finale de pelicula ale produsului, cum ar fi duritatea, dar, indeosebi a luciului, care este printre cele mai vizibile caracteristici, ce pot fi afectate de utilizarea de solventi neadecvati, sau destinati altor aplicatii.

Caracteristici principale:

Reactie imediata;
Consum echilibrat;
Randament bun;
Posibilitati de pastrare;
Eficient pentru diluare;
Pastreaza calitatea initiala;
Nu afecteaza culorile;
Eficient la curatare;
Compatibilitate cu rasini poliolice;
Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Solvent pentru Vopsele Poliuretanice Emex - este dedicat solventarii si reglarii vascozitatii de aplicare a produselor, inaintea aplicarii, realizate pe baza de rasini acrilo-poliolice (numite si poliuretanice), in solutie, cum ar fi vopsele, lacuri, emailuri sau grunduri poliuretanice bicomponente solventate. Este destinat utilizarii industriale.

Are o aplicabilitate restransa si se recomanda, in principal, pentru urmatoarele produse:

Email Poliuretanic in Solvent Emex,
Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent Emex,
Grund de Amorsare Poliuretanic Emex.
Vopsea Poliuretanica pentru Mobila Emex,
Lac Poliuretanic pentru Mobila Emex,
Lac Poliuretanic Protectie UV Emex UV Shield,
Alte produse din aceeasi gama, similare sau recomandate.
In conditii controlate, si numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate, poate fi folosit la diluarea altor produse, chiar din gama celor epoxidice, nitrocelulozice sau acrilice solventate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura